Maatwerk keuken

Stukwerk uitgevoerd volgens tekening

 

Glad pleisterwerk

Een voorbeeld van glad pleisterwerk inclusief sauswerk

 

Monumentaal woonhuis

Renovatie van buitengevel

 

Strakke lijnen

Pleisterwerk dakkapellen

 

Woonkamer/hal

Maatwerk rond taatsdeuren

1
1

R.W. Spakman

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het stukadoorwerk voor wanden en plafonds, het restaureren van stukadoorwerk, aanbrengen van lijsten, restauratie van lijstwerk en het spuitwerk voor wanden en plafonds. Tevens maatwerk m.b.t. lijsten mogelijk.
Een prijsopgaaf is afhankelijk van een aantal zaken, de dikte, de ondergrond en het materiaal, daarom is het moeilijk om u op voorhand een prijs te geven, we kunnen u uiteraard wel een m2-prijs geven, maar voor een totaalprijs zullen we bij u het werk op moeten meten.
U kunt ook een afspraak maken om één en ander te bespreken betreft uw keuze voor het te maken werk. Indien u vrijblijvend een prijsopgaaf of afspraak wilt maken kijk dan onder het menu item “contact”.

Wooncomfort

Wooncomfort verdient een perfecte afwerking. Met een vakkundig aangebracht stucwerk haalt u een meesterwerk in huis dat niet alleen verfraait, maar ook nog eens akoestisch en brand- en vochtwerende eigenschappen bezit. Duurzaam stucwerk wordt gemaakt door mensen die exact weten welke eisen aan de ondergrond en het gebruikte materiaal worden gesteld.
Wij beschikken over de juiste kennis, voldoende ervaring en het vereiste gereedschap. Wij kennen alle mogelijkheden van stucwerk, kunnen woonwensen feilloos interpreteren en u, desgevraagd, van vakbekwaam advies voorzien. Tijdig overleg kan bovendien ideeën opleveren waar u misschien nog nooit aan hebt gedacht…

Regio

Bent u op zoek naar een stukadoorsofferte in de regio Amsterdam, Amersfoort, Utrecht of Gooi en omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!!!